Project Gallery

New York at Its Core

Finalist 2018
Finalist 2017
New York at Its Core

The Museum of the City of New York undertook this first-ever permanent exhibition of New York City’s 400-year history by assembling a highly collaborative group of historians and education experts. A three-year, iterative and radically selective process with a multi-disciplinary design team brought forward an essential story of the city in three separate galleries plus two anteroom media installations. The exhibits tell a story through object-rich analog displays coupled with immersive media, in an all-encompassing environment dramatic in its modernity and reductive in materiality.

Map The Square

Finalist 2017
Merit Award 2019
Map The Square

Pioneer Square is home to stark contrasts. Art galleries, boutique restaurants, high-end housing and blossoming tech startups within historic buildings are contrasted by homelessness, development limitations, a hub of mental health facilities and lack of urban-enhancing amenities.

Woodlawn Stone Barn

Finalist 2018
Finalist 2017
Woodlawn Stone Barn

This project’s challenge was to animate a historic architectural treasure—an 1832 Quaker stone barn in Sandy Spring, Maryland—with the stories of those who once inhabited the farm and its community. Howard+Revis were asked to help a 21st-century audience make a personal connection to the daily challenges, failures and triumphs of a bygone era, and re-imagine a time when this heavily populated region was quiet farm country.

Ho-Am Museum of Art Placemaking

Finalist 2017
Ho-Am Museum of Art Placemaking

The Ho-Am Art Museum, located just 24 miles south of Seoul, is home to more than 100 national treasures. Founded in the spring of 1982 by Byung-Chul Lee, founder of Samsung Group, the exhibition is comprised from more than three decades of accumulation of traditional Korean artifacts in Lee’s private collection. To better showcase the artifacts, a ‘Hee-Won’ (a type of traditional Korean garden) was added to the museum and re-launched in 1997 as both a museum and a park.

SGMC Sunken Wall of Prayer

Finalist 2017
SGMC Sunken Wall of Prayer

The Sarang Community Church was established in 1978 with 800 members. The church quickly outgrew its facility in Gangnam and, as the area continued to develop rapidly, the church was left with few options for expansion to meet the spatial needs of the growing congregation. When an opportunity arose to purchase a large plot of land just a little over a mile west from the former site, the church raised the necessary funds to secure the land and began raising more funds for the construction of the new facility through the generous gifts of its members.

Calgary Airport

Finalist 2017
Finalist 2018
Calgary Airport

Entro began working with Dialog in 2007, when they were looking at expansion plans and master planning on the new terminal. As the project progressed, we identified areas that needed to be modified such as the renumbering of gates and the signage for the Compact Transit System. A key objective that Entro had was to create a truly seamless system for passengers, from the roads leading to the airport to their final boarding time.

Buffalo State College Donor Recognition Wall

Finalist 2018
Finalist 2017
Buffalo State College Donor Recognition Wall

Cannon Design was tasked with providing a custom interior donor wall for the Phase II addition to the Science and Mathematics Complex at Buffalo State College. The vision was to use the space to pay tribute to the generosity of the donors and benefactors who made the space possible and also to pay homage to the science and mathematics programs within the complex and, lastly, to recognize the important work the Great Lakes Center is providing in improving the Great Lakes ecosystem.

ARoS Public

Finalist 2017
ARoS Public

ARoS Public is a radical rethinking of the museum experience as a modern community center. At the heart is the belief that art is not a diversion or weekend entertainment, but rather that it has a crucial job to do and is most valuable when interaction sparks new forms of social exchange.

Illuminated Arboreal Data Codes

Finalist 2017
Finalist 2018
Illuminated Arboreal Data Codes

The main focus for this installation was to give a visual language for this site that is joyful, accessible and acts as a visual identity that connects the educational iconography of communication technology. This arboreal theme can be utilized as a visual complement by developing an environment where the viewer can experience the installation as a contemplative space, iconic gateway and destination for the college.

Pages

Subscribe to RSS - Project Gallery