Virginia Lung

Jinyi Cinemas Guangzhou Haizhucheng IMAX

Honor Award 2017
Jinyi Cinemas Guangzhou Haizhucheng IMAX

Jinyi Cinemas Guangzhou Haizhucheng IMAX, nicknamed “Meteor Cinema,” is a two-story cinema located in a shopping mall in Guangzhou. The process of filmmaking inspired the One Plus Partnership, Ltd. design team to think of a meteor shower. A movie takes years to complete; it is the result of the hard work of a large team of people. The designers wanted to pay tribute to filmmakers through the design of this cinema, reminding audiences of the passion and effort filmmakers have cultivated for their relatively short-lived enjoyment.

Wushang Cinema Creates an Explosive Customer Experience

Wushang Cinema by One Plus Partnership

If the end is coming, might as well be at the movie, right?
The Hong Kong-based design duo of Ajax Kit Law and Virginia Lung--One Plus Partnership Ltd.--have made their name among the world's leading cinema designers. Clearly not content with the excitement on the big screen, they've devoted their work to continuing it off-screen in the theater environment itself.

Wushang Zhongyan Mall International Cinema

Merit Award 2015
Wushang Zhongyan Mall International Cinema

Inspired by mega-blockbuster disaster movies, One Plus Partnership created a one-of-a-kind immersive environment for the Wushang Zhongyan Mall International Cinema in Wuhan, China. Visualizing scenes from movies like Independence Day and The Day After Tomorrow, they created scenes that could easily convince theater-goers they walked into a real film setting.

One Plus Partnership (Hong Kong) Limited

YOHO Clubhouse Environmental Graphics

YOHO Clubhouse Environmental Graphics

Urban + Park = Good Living

One Plus Partnership’s environmental graphics create “green living” for residents of a Hong Kong high-rise.

Residents of YOHO Midtown, one of Hong Kong’s newest luxury high-rises, love urban living but also yearn for a connection to nature—a rare experience in their crowded metropolis.

Commissioned to design the interiors for the complex’s four-story, 37,000-square-foot clubhouse/recreation center, One Plus Partnership (Hong Kong) was committed to giving them what they wanted.

Mellon Town Residential Lobby

Jury Award
Mellon Town Residential Lobby, Gemdale Corp., One Plus Partnership

In a high-rise apartment building in Shenzhen, China, the lobby is an important buffer zone between the outside world and the interior, and also sets the tone for the design style within.

One Plus Partnership Ltd. envisioned the lobby of the Mellon Town building as a container for the spirit of Chinese culture. The lobby evokes bamboo, that ubiquitous icon of Chinese culture, with a dramatically green palette, flooring, lighting, and residents’ mailboxes. The design team also used the green/bamboo theme to stimulate thought about sustainability and green design.

One Plus Partnership Ltd.
Subscribe to RSS - Virginia Lung