Scot Geib

"Start an Evolution" Donor Recognition

Merit Award 2017
"Start an Evolution"Donor Recognition

This interactive light installation located at the heart of the University of British Columbia, provides a colorful expression of thanks to the over 4,000 donors to the University's "start an evolution" fundraising campaign, which raised an unprecedented two billion dollars.

The University asked PUBLIC: Architecture + Communication to design an engaging, permanent and timeless outdoor feature that would give thanks to the donors to their recent "start an evolution" fundraising campaign. The brief was to create anything but a typical donor wall.

Buchanan Courtyard Pavilion

Merit Award
Buchanan Courtyard Pavilion Preview Image

As part of a larger courtyard renovation project, PUBLIC: Architecture was asked to create a visual expression of what it means to study arts at the University of British Columbia. The Faculty of Arts consists of 26 schools, from Economics to Classical, Near Eastern, and Religious Studies. To craft a singular message of interconnectedness, PUBLIC asked faculty representatives to supply a quote or phrase that struck at the core value of their field of study.

PUBLIC: Architecture
Subscribe to RSS - Scot Geib