Sarah English

"Start an Evolution" Donor Recognition

Merit Award 2017
"Start an Evolution"Donor Recognition

This interactive light installation located at the heart of the University of British Columbia, provides a colorful expression of thanks to the over 4,000 donors to the University's "start an evolution" fundraising campaign, which raised an unprecedented two billion dollars.

The University asked PUBLIC: Architecture + Communication to design an engaging, permanent and timeless outdoor feature that would give thanks to the donors to their recent "start an evolution" fundraising campaign. The brief was to create anything but a typical donor wall.

Pollinator Park

Finalist 2017
Pollinator Park

This street art enlivens a derelict industrial wall surrounding Vancouver's newest pop-up park. The site, an urban garden dedicated to promoting pollinators–bees—in the city, is a former industrial site on a block that will eventually be developed entirely into park. Until then, one corner of the block is being dedicated as a park with homes for bees. Until the next stage of development, the borders of the park would have been stark grey walls.

Subscribe to RSS - Sarah English