Jury 2011

Chanel Media Installation

Jury Award
Chanel Media Installation, Chanel, Apologue

Inspired by Karl Lagerfeld’s new urban architecture and graffiti campaign, expressed in his downtown New York photographs, Chanel’s new SoHo store was wrapped with a “Wall of Light” as part of a three-day celebration of the city and the launch of the new Chanel store design in New York City.

Apologue (Los Angeles) designed a porous 140-ft.-wide by 10-ft.-high, L-shaped LED canvas and hired United Visual Artists (London) to collaborate on developing generative animations for Lagerfeld’s urban photography.

Apologue

JWT Headquarters

Jury Award
JWT Headquarters, JWT/Clive Wilkinson Architects, EGG Office

JWT, the international advertising firm formerly known as J. Walter Thompson, needed a comprehensive signage and graphics program for its recently renovated headquarters in midtown Manhattan. The most notable challenge was to create an easily navigable signage system for a space that takes up five floors and includes more than 100 public spaces. The system also needed to tie in seamlessly with the design of the new space, and to create unique identities for each floor and department.

EGG Office
Subscribe to RSS - Jury 2011