Fred Hutchinson Cancer Research Center

Fred Hutch Visitor Center

Merit Award 2017
Fred Hutch Visitor Center

This first-ever visitor center for the globally-recognized Fred Hutchinson Cancer Research Center was carved out of a defunct, 550-square-foot credit union space on the Fred Hutchinson Cancer Research Center campus.

The challenge was to take a small budget and a tiny space and establish a brand new visitor center to tell the inspiring Fred Hutchinson Cancer Research Center story. The intent was to create a welcoming, informative and inspiring space for a diverse audience of benefactors, patients, researchers, employees, and visitors to the Seattle campus.

Studio SC

Photograph of University of Washington's Alumni Commons

Studio SC (Seattle) recently completed an environmental graphics program for the University of Washington’s Alumni Commons. Concurrent with the university’s sesquicentennial, the program highlights the past achievements and community impact of the university’s diverse alumni and looks proudly toward its future. Components include a timeline wall of past achievements, a People Wall featuring images and reflections from the UW community, and a backlit “Gold” wall with typographic statements about the university’s goals and values.

Subscribe to RSS - Fred Hutchinson Cancer Research Center