Xplore Topic - Workplace Page header

Workplace Articles

Extra Special Sauce—McDonald's Corporation Headquarters Reimagined
Extra Special Sauce—McDonald's HQ Reimagined

Read Time: 7.5 minutes

When McDonald's Corporation chose a new location for their headquarters in Chicago's West Loop, they assembled a team that included IA Interior Architects, Studio O+A and Leviathan to create a physical space and digital interactives that send a powerful message about the company's future direction.

2019 SEGD Fellow Paula Scher—Exactly as Rendered
2019 SEGD Fellow Paula Scher—Exactly as Rendered
The Best Content of 2018
The Best Content of 2018

Thoughts and Opinions

Match Headquarters, Dallas (Photo: Thomas McConnell)
The Rise of EGD

Experiential Graphic Design is an increasingly dynamic facet of IA’s practice, and one that reached a tipping point last year. “Clients are really starting to appreciate and understand what EGD brings to the table and requesting the service upfront, especially as the experiential side of design also becomes more valued,” says firm Co-CEO Tom Powers.

Acoustic Design: an Esoteric Art?
Acoustic Design: an Esoteric Art?

Explore SEGD Award Winners

Field Nation
Field Nation
Twitch Headquarters
Twitch Headquarters
Interface Headquarters - Façade
Interface Headquarters Façade
Delmore “Buddy” Daye Learning Institute Office
Delmore “Buddy” Daye Learning Institute Office

SEGD Talks - Workplace videos

Jeffrey Dumo + Hoa Tong: Connecting Customers
Graham Hanson - Be at Work

Workplace EGD Firms

Workplace News

Ware Malcomb Announces Completion of GSF Test Kitchen & Innovation Center
Ware Malcomb Announces Completion of GSF Test Kitchen & Innovation Center

Read Time: 1.5 minutes

ESI Design "Sensing Change" in Chicago
ESI Design "Sensing Change" in Chicago

Read Time: 1 minute

151 N Franklin bills their new 35-story tower in downtown Chicago as a “next-generation workplace.” To help achieve this goal, they asked ESI Design (New York) to create a digital experience for the building’s second floor terrace—complete with imposing concrete wall—that would make the space feel more open and organic.